Happy Coffee Maxima. Produkcja Happy Coffee Maxima bazuje na wyselekcjonowanych ziarnach z przewagą arabici i zrównoważonym dodatkiem robusty. Ta doskonała proporcja pozwala nam uzyskać idealne espresso z maszyn vendingowych i ekspresów do kawy. Gruba crema tworząca na kawie wierzchnią warstwę w kolorze orzechowym, pozwala zachować perfekcyjny aromat i smak. Cielistość (body) jest wyczuwalna w każdym łyku zarówno espresso jak i kawy dużej americano, dając uczucie pełnego zadowolenia smakoszom kaw czarnych. Dodatek robusty zwiększa natomiast wyrazistość w kawach białych z mlekiem, takich jak cappuccino, latte, mocha. Proporcje arabici i robusty, które stworzyliśmy nieprzypadkowo, są kwintesencją delikatności, a zarazem wyrazistości. Jakiej mieszanki ziaren kawowych użyć do maszyn vendingowych.
Z jednej strony większa zawartość arabici w mieszance zmniejsza ilość kofeiny, a z drugiej odpowiedni dodatek robusty pozwala ekspresom kawowym wydobyć z ziaren kawy Happy Coffee Maxima idealny aromat i smak. Naszym zdaniem takie proporcje zapewniają wysoka jakość i odpowiednia dawkę kofeiny.